Connect with us

Esports

El Tour Europeu del Trotador Francès garanteix espectacle i qualitat

El Tour Europeu del Trotador Francès 2017 arriba a Mallorca

L’hipòdrom de Son Pardo acollirà el pròxim diumenge 29 el Grand Prix des Baleares

Aquesta prova, considerada la segona carrera més important de l’any, ha estat presentada aquest dijous a l’Hipòdrom Son Pardo, amb la presència del conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Lluís Socías i el seu homònim de la Federació Espanyola de Carreres de Trot, Joan Llabata.

El conseller de Turisme i Esports ha destacat la sinergia que s’ha establert entre la Conselleria, l’Institut Hípic i la Federació, que afavorirà una legislatura del canvi per al sector. Segons ha explicat, el fet que l’Institut Hípic s’hagi traslladat a l’àrea de Turisme té una intenció molt clara, potenciar aquest esport per posar-lo al capdavant de l’oferta turística.

En aquest sentit ha posat èmfasi en la necessitat d’obrir els hipòdroms a tothom, no sols als mallorquins, sinó a un turisme que coneix i al que li agrada aquest esport. La realització de proves de primer nivell europeu ajuda a convertir Mallorca en un reclam per a aquells esportistes i aficionats als cavalls de carreres que volen visitar l’Illa, una bona manera de conjugar turisme i esports i desestacionalitzar Mallorca, oferint atractius alternatius al sol i platja. Així, segons Andreu Serra, Son Pardo constitueix en un lloc clau per donar una oferta i una imatge diferenciada de Mallorca.

Lluís Socías, president de l’Institut Hípic de Mallorca ha recalcat que els hipòdroms a Mallorca són públics i gratuïts, fet que la gent ha de conèixer per poder venir a gaudir d’aquests espais i d’un esport i un espectacle de qualitat. A més, s’ha compromès a fer feina per mantenir les instal·lacions en condicions, tasca que ja s’ha començat.

Joan Llabata, president de la Federación Española de Carreras al Trote, ha ressaltat que la tercera etapa del Tour Europeu del Trotador Francès és la que millor inscripció ha tengut i la rellevància dels cavalls que vendran a disputar-lo, tot superant les barreres geogràfiques que existeixen entre Mallorca i França. Això denota que Mallorca resulta atractiva pels esportistes, que volen venir a competir a Son Pardo i evidència una feina ben feta entre organismes per organitzar aquest esdeveniment.

Els actes previs a la gran carrera s’iniciaran amb l’arribada en avió dels nou cavalls francesos que disputaran el Grand Prix a l’aeroport de Son Sant Joan, el dissabte 28 de setembre minuts abans de les 14,00 hores.

Els actes previs a la gran carrera s’iniciaran amb l’arribada en avió dels nou cavalls francesos que disputaran el Grand Prix a l’aeroport de Son Sant Joan, el dissabte 28 de setembre minuts abans de les 14,00 hores

Són tendència