Connect with us

Comunitat

Els treballadors del servei ferroviari de Mallorca amenacen amb noves mobilitzacions de protesta

Tornen a denunciar el “greu dèficit de plantilla” que arrossega el servei que “ens obliga a haver de fer jornades laborals maratonianes”

El comitè d’empresa dels Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha tornat a denunciar aquest dijous el “greu dèficit de plantilla” que arrossega el servei i han considerat les promeses de millora anunciades per la companyia suposen “un engany a l’opinió pública”.

Els representants dels treballadors del ferrocarril de Mallorca censuren la “falta real d’estratègia” del Govern, que anuncia projectes de noves línies quan encara manté la retallada de freqüències que va aplicar en la passada legislatura i que provoca “que els trens en la major part de les hores vagin replets”.

“El més trist és que no ens consta ni un sol moviment ni proposta de recuperar-les, menys encara d’augmentar-les”, segons el comitè d’empresa. L’òrgan de representació dels treballadors assegura que la plantilla compta amb 30 persones menys que fa 5 cinc anys, la qual cosa comporta “jornades maratonianes”.

“De seguir amb aquesta actitud empresarial, ens veurem obligats a prendre mesures de mobilització dels nostres treballadors”, conclou el comunicat.

Són tendència