Connect with us

Vist a les xarxes

El perill de tenir tots els ous en la mateixa cistella

El perill de tenir tots els ous en la mateixa cistella

El catedràtic d’Economia Santiago Niño Becerra ha analitzat el terratrèmol econòmic que ha provocat a determinades destinacions turístiques, com és el cas de Balears, la fallida de Thomas Cook

El catedràtic d’Estructura Econòmica de la Facultat d’Economia de l’Institut Químic de Sarrià – Universitat Ramon Llull Santiago Niño Becerra ha aprofitat el debat existent aquests dies sobre les conseqüències econòmiques que suposarà per a determinades destinacions turístiques, com és el cas de les Illes, la fallida del touroperador Thomas Cook. Sense aprofundir gaire sobre el tema, ha deixat la següent piulada en el seu compte de Twitter: “La fallida de Thomas Cook està suposant que llocs que havien apostat tot al turisme perquè pensaven que sempre continuarien arribant més i més turistes, es replantegin si això veritablement serà així”.

Diversificar el risc. Desgraciadament no és aquesta la crua realitat socioeconòmica de Balears. Tal vegada, el terratrèmol que ha provocat la fallida del touroperador europeu serveixi perquè entre tots ens replantegem d’una vegada per totes determinades qüestions sobre que volem ser quan siguem més grans. L’ofici de viure i aprendre dels errors.

Per cert, el mateix Niño Becerra també s’ha referit aquest dijous que ahir va estar a Palma, per a pronunciar una conferència, convidat pel Cercle d’Economia. L’economista es refereix també a la falta de puntualitat que ens estan acostumant determinades companyies aèries: El text diu textualment: Air Europa vol UX6037. Targeta d’embarcament: Embarcament-11.10. Sortida- 11.55. Arribada- 12.40. El que va succeir: Embarcament- 11.45. Sortida- 12.31. Arribada- 13.10. Cap explicació. Cap disculpa”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència