Connect with us

Vist a les xarxes

Miquel Ensenyat: “Hem de rescatar treballadors i no hotels”

Miquel Ensenyat: "Hem de rescatar treballadors i no hotels"

El portaveu de MÉS per Mallorca reclama proritzar les ajudes als treballadors afectats per la fallida de Thomas Cook

El portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, ha reclamat avui proritzar les ajudes als treballadors afectats per la fallida de Thomas Cook. “Sense dubte, són els més perjudicats per una situació que no podem permetre que acabi esdevenint un drama per milers de famílies treballadores. Primer s’han de pagar les nòmines dels afectats i començar a fer feina en un pla de recolocació”, ha assegurat en acabar la Junta de Portaveus reunida al Parlament. En declaracions ala mitjans ha enfatitzat que “hem de rescatar treballadors i no hotels. L’Estat no pot repetir allò de rescatar bancs enlloc de rescatar persones”.

En aquest context ha demanat “accions visibles i contundents, i no declaracions d’intencions sense concrecions reals”. Així, ha censurat la proposta del PP d’eliminir l’Impost turístic per compensar els hotelers. “Aquesta proposta respón a l’oportunisme. Demostra un desconeixement de la realitat i que nomès cerca el benefici d’uns pocs”.

Ensenyat ha reiterat que la fallida d’aquest gran touroperador ha evidenciat “la vulnerabilitat del nostre model econòmic, massa depenent del monocultiu turístic. Per això, hem d’avançar cap a la diversificació.”

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com