Connect with us

Actualitat

El PP fa pinya per reclamar el nou Parc de Bombers a la comarca del Migjorn

El PP fa pinya per reclamar el nou Parc de Bombers a la comarca del Migjorn

El portaveu al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés i els batles de Santanyí, Campos i Ses Salines coincideixen en que la seva posada en marxa “és urgent”

El conseller i portaveu del Grup Parlamentari Popular al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, s’ha reunit amb batles i batlesses del Partit Popular de la comarca del Migjorn per a reclamar junts el nou part de bombers comarcal a Santanyí. Tots quatre han coincidit en que el servei “és urgent”.

Així, Galmés s’ ha reunit amb la batlessa de Campos, Francisca Porquer, amb la batlessa de Santanyí, Maria Pons i amb el batle de Ses Salines, Juan Rodríguez; coincidint tots quatre que “seguim fent feina en positiu per a aconseguir un millor dia a dia als nostres respectius municipis i a tota Mallorca i és bàsic poder disposar de bombers aprop”.

“S’ han viscut situacions que amb un parc de bombers més a Santanyí haurien tengut un desenllaç molt diferent” i “a dia d’avui, la presidenta Cladera no ha volgut comprometrer-se amb terminis maldament una necessitat tan important”. “Amb la vida de les persones no s’ hi pot jugar i ells hi han jugat durant aquets més de 4 anys”, argumenta Galmés.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència