Connect with us

Actualitat

Son Macià i Sa Torre de Porto Cristo estrenaran l’1 d’octubre el nou servei de recollida de residus

Son Macià i Sa Torre de Porto Cristo estrenaran l'1 d'octubre el nou servei de recollida de residus

L’objectiu és oferir un millor servei, més proper i més adaptat a cada zona del municipi, segons el departament de Medi Ambient

El departament de Medi Ambient, encapçalat pel regidor Sebastià Llodrà, ha presentat el nou servei de recollida selectiva de residus, que començarà el pròxim 1 d’octubre en el nucli de Son Macià i a la zona de Sa Torre de Porto Cristo.

Son Macià i Sa Torre de Porto Cristo estrenaran l'1 d'octubre el nou servei de recollida de residus

Les característiques del nou servei va ser presentat als veïnats la setmana passada en el transcurs de diverses trobades informatives celebrades a Son Macià i Porto Cristo.

Les característiques del nou servei va ser presentat als veïnats la setmana passada en el transcurs de diverses trobades informatives celebrades a Son Macià i Porto Cristo. Des del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament s’ha informat que el nou servei de recollida, que es posarà en marxa de forma progressiva, introduirà diverses millores, com són la recollida porta a porta al centre de Manacor, Son Macià i la zona de sa Torre, també comptarà amb una deixalleria mòbil i la recollida de matèria orgànica disposarà de contenidors intel·ligents a S’Illot, Porto Cristo i a la resta del municipi.

L’objectiu és oferir un millor servei, més proper i més adaptat a cada zona del municipi però també assolir les obligacions ambientals de reducció i reciclatge de residus. Cal recordar que al municipi es reciclen tan sols el 13% dels residus tot i que és una obligació arribar al 50% abans que no finalitzi el 2020.

A la web residusmanacor.cat hi trobareu més informació.

Són tendència