Connect with us

Oci i Cultura

Francesc Riera: “A Son Servera hem elaborat un programa de festes per a tots els gusts i edats”

Presentat el Programa de les Festes de Sant Joan 2017 a Son Servera

L’Ajuntament de Son Servera, a través del departament de Festes, ha presentat aquest dimarts el Programa de les Festes de Sant Joan 2017. La veritat és que el programa d’enguany llueix de bon de veres. ‘Unes festes de fotografia!’, com bé diu la capçalera del programa. ‘Pakophot‘ ha sigut l’encarregat de captar distintes vistes panoràmiques del poble en tota la seva esplendor. En el programa hi trobareu fotografies per emmarcar de l’Església Nova, Es Rentadors, el Pont d’en Calet, S’Estació o el Molí de Ca s’Hereu ballant amb l’univers.

‘Unes festes de fotografia!’, com bé diu la capçalera del programa. ‘Pakophot‘ ha sigut l’encarregat de captar distintes vistes panoràmiques del poble en tota la seva esplendor

‘Unes festes de fotografia!’, com bé diu la capçalera del programa.

El regidor de Festes, Francesc Riera, fa especial incidència en el fet que “les festes són del poble, de la gent. La participació de la gent fan que els actes siguin encara millors”.
Els actes programats s’enceten aquest dissabte, dia 10, a partir de les 20 hores amb la Fira Nocturna, tapeo i música al carrer. El mateix dia i a la mateixa hora tindrà lloc la VI Nit de l’art i a les 23’30 hores hi ha previst un ‘Concert de Bandes Tribut al grup serverí Anegats’, a la plaça des Mercat.
Diumenge dia 11, entre les 9 del matí i les 14’00 hores tindrà lloc una nova edició de la Fira de Son Servera. Els visitants hi podran trobar un poc de tot. Artesania, empreses locals, pagesia, exposició de motos i cotxes antics de la mà dels ‘Amics dels Vehicles Clàssics i Antics’, Mostra de Bonsais, entre moltes altres coses.
Divendres, dia 16, tindrà lloc el Pregó de les Festes de Son Servera, que aquest any anirà a càrrec de n’Apolonia, que com bé comenta Francesc Riera, “va ser la primera dona policia de Son Servera i pràcticament de la Part Forana, quan als anys 80 decidí integrar-se en el cos de la Policia Local. La seva vida és el reflex de la lluita per la igualtat de gènere. Que sigui ella qui pronuncii el pregó d’enguany és una manera d’agrair-li tot el que va fer en favor del poble i els veïnats.
El mateix dia, a les 21’30 hores hi ha previst Sopar a la fresca a la plaça de Sant Joan. I després de sopar, música a les totes amb ‘l’Orquestra Mira quien baila’.
Dissabte dia 17, a les 20 hores, a l’Església Nova, hi haurà una nova edició de la Nit de Vins, de la mà de l’Associació de Petits Cellers de Mallorca. A les 23 hores, la ‘IV Festa Màgic Revival’. Segons Francesc Riera, “es una de les convocatòries que any rere any compta amb la participació de més gent. La festa està inspirada en els 70 i 80. És una manera de reviure temps ja passats”.

El regidor de Festes, Francesc Riera, fa especial incidència en el fet que “les festes són del poble, de la gent. La participació de la gent fan que els actes siguin encara millors”

S’Estació de Son Servera ballant amb l’univers.

A Son Servera existeix molt inquietud musical. Els grups serverins tindran l’oportunitat de lluir-se, diumenge dia 18, en el Sonser-Rock, que comptarà amb les actuacions de Vitrum, Malfet, Electric Drill, Que Movida, Tribu Tabú, Ácaros del Son i Sigramaca. Dimarts, dia 20, es celebrarà “el concurs més peculiar i únic”, tal com ho defineix Francesc Riera. Es refereix al ‘Concurs de Cant de Galls’.

Els més majors també tenen el seu espai en el programa de festes. Dimecres, dia 21, a partir de les 22 hores, a l’Església Nova, torna la música de sempre de la mà de ‘Los Javaloyas‘, amb Pep Alba, Martí Gomila i Tomeu Matamalas. La Dansa Moderna també tindrà el seu espai, dijous 22, a la plaça des Mercat, amb la participació del grup ‘Sweet Diamonds‘, campiones d’Espanya en categoria Baby i Small Diamonds, terceres classificades en categoria infantil A. El mateix dia, entre les 22 i les 24 hores, els amants de l’astronomia podran viatjar per l’espai, gràcies a la ‘Plantada Telescòpica Club Newton’. El mateix dia de Sant Joan, una missa solemne en honor al patró, un concert de la Banda de Música de Son Servera i una vetlada popular de Ball de Bot, completen la programació. Els actes prevists també contemplen nombroses activitats culturals que poden ser consultades en el programa de festes.

Són tendència