Connect with us

Societat

La residència de Llevant inclou en la seva cartera de serveis la teràpia assistida amb cans

teràpia assistida amb cans

En col·laboració amb l’entitat S’Hort Vell

La residència de Llevant, situada en el Complex Sanitari de Llevant a Porto Cristo, ha incorporat a la seva cartera de serveis un programa de teràpia assistida amb cans en col·laboració amb l’entitat S’Hort Vell, una associació sense ànim de lucre que es dedica a fomentar i promocionar les activitats amb els animals en l’àmbit sociosanitari, educatiu i terapèutic.

La finalitat d’aquesta activitat és promoure la mobilitat funcional i mantenir les capacitats cognitives dels residents a través de sessions estimulants gràcies a la participació dels cans. El vincle amb l’animal augmenta la seva motivació fomentant un increment de la participació no només en les sessions de TAP (Teràpia Assistida amb cans) sinó també en diferents disciplines que es desenvolupen en l’àrea de Teràpia Ocupacional del mateix centre.

El programa va orientat tant als residents de la unitat de persones dependents, com a uns altres amb major grau d’autonomia. Cadascuna d’aquestes sessions estarà dirigida per un tècnic especialista i per la terapeuta ocupacional del centre, amb objectius adaptats a les característiques diferenciades de cada grup.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència