Connect with us

Actualitat

Retirats 9 cotxes abandonats des de feia temps davant el Centre Cívic de la Colònia de Sant Jordi

Retirats 9 cotxes abandonats des de feia temps davant el Centre Cívic de la Colònia de Sant Jordi

En cas que el propietari vulgui recuperar el vehicle haurà d’abonar el cost de la grua que és de 180 euros, en cas contrari, és enviat a desballestament

L’Ajuntament de ses Salines ha fet retirar un total de 9 vehicles dipositats per la grua al solar municipal situat davant el Centre Cívic de la Colònia, i que al seu dia havien estat abandonats a la via publica i no reclamats pels seus propietaris respectius.

Segons ha explicat el batle, Juan Rodríguez, passats 15 dies d’estacionament d’un vehicle al carrer, l’Ajuntament posa en coneixement del propietari l’obligatorietat de retirada, si una vegada notificada la situació, el vehicle continua aparcat es presenta una denúncia en funció de l’Ordenança General Municipal número 2 en el seu article 62.2, sobre l’estacionament de vehicles a la via pública, per un import de 100 euros.

Passats dos mesos si la situació no ha remès, es publica en el BOIB la retirada del vehicle per part de la Corporació municipal i el seu dipòsit a les dependències municipals. En cas que el propietari vulgui recuperar el vehicle haurà d’abonar el cost de la grua que és de 180 euros, en cas contrari, el cotxe és enviat a desballestament.

Els veïnats del voltant del Centre Cívic es queixaven contínuament sobre la presència d’aquests cotxes abandonats al carrer, recollits per la grua municipal i dipositats a aquest solar.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència