Connect with us

Actualitat

Llucmajor vol platges netes

Turisme i Medi Ambient han posat en marxa una campanya informativa i de conscienciació entre els usuaris

Les àrees de Turisme i de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llucmajor han posat en marxa una campanya informativa i de conscienciació per tal de fomentar la neteja a les platges del municipi.

La campanya consisteix en la instal·lació de panells informatius en 4 idiomes (català, castellà, anglès i alemany) amb el lema “Per favor, no deixi els seus residus a la platja, trobarà un contenidor per dipositar-los a la sortida. Per unes platges netes. Gràcies!”.

Aquests panells han estat instal·lats a 11 cales i platges que hi ha al terme municipal de Llucmajor. Pel que fa als quatre arenals més extensos (s’Arenal, Cala Pi, Cala Mosques i Caló de Sant Antoni), destacar que es mantenen les papereres i contenidors de reciclatge que ja hi ha a la zona a més del servei de neteja diari que s’hi du a terme durant els mesos d’estiu.

Instal·lats a 11 panells informatius a distintes cales i platges del municipi

La regidora de Turisme, Lucia Escribano, apunta que “mantenir les platges netes i més saludables no és complicat si tothom és conscient que ha de llançar els seus fems als contenidors que hi ha a prop de les platges i cales del municipi”. “Pensam que és un petit gest individual amb el qual tots podem contribuir al fet que les nostres platges i cales estiguin netes i no esperar que vengui algú a tirar el fems que nosaltres mateixos hem generat”, destaca la regidora.

Són tendència