Connect with us

Actualitat

Detingut l’autor de diversos robatoris comesos en finques rurals de Llucmajor

La Guàrdia Civil de Llucmajor ha procedit a la detenció d'un home de 31 anys, com a presumpte autor de nombrosos robatoris amb força comesos en finques rurals del municipi de Llucmajor. A finals del passat mes d'agost es detectava un increment dels robatoris amb força en finques pròximes a la localitat de Llucmajor, així com el robatori de vehicles, que eren utilitzats per a desplaçar-se als llocs on es cometien els fets descrits, per la qual cosa es va iniciar una recerca per a l'esclariment de les denunciades presentades. Durant la mateixa les sospites van recaure sobre l'ara detingut, persona amb antecedents pels mateixos fets, qui casualment havia estat detingut en dies anteriors pel robatori de dos vehicles. El passat dia 11 els agents van procedir a la seva detenció, quan acabava de cometre un robatori en un domicili i fugia amb un vehicle sostret el mateix dia dels fets, imputant-li la comissió de 21 robatoris en les últimes tres setmanes. Després de la detenció se li van confiscar nombrosos efectes procedents dels robatoris, per la qual cosa no es descarta l'esclariment de més robatoris. El jutge va decretar el seu ingrés a la presó.

Se li imputen fins a 21 robatoris en les últimes tres setmanes

La Guàrdia Civil de Llucmajor ha procedit a la detenció d’un home de 31 anys, com a presumpte autor de nombrosos robatoris amb força comesos en finques rurals del municipi de Llucmajor.

A finals del passat mes d’agost es detectava un increment dels robatoris amb força en finques pròximes a la localitat de Llucmajor, així com el robatori de vehicles, que eren utilitzats per a desplaçar-se als llocs on es cometien els fets descrits, per la qual cosa es va iniciar una recerca per a l’esclariment de les denunciades presentades.
Durant la mateixa les sospites van recaure sobre l’ara detingut, persona amb antecedents pels mateixos fets, qui casualment havia estat detingut en dies anteriors pel robatori de dos vehicles.

El passat dia 11 els agents van procedir a la seva detenció, quan acabava de cometre un robatori en un domicili i fugia amb un vehicle sostret el mateix dia dels fets, imputant-li la comissió de 21 robatoris en les últimes tres setmanes.

Després de la detenció se li van confiscar nombrosos efectes procedents dels robatoris, per la qual cosa no es descarta l’esclariment de més robatoris. El jutge va decretar el seu ingrés a la presó.

 

Són tendència