Connect with us

Comunitat

Sis persones haurien mort i altres set han desaparegut en pasteres que tractaven d’arribar a Balears

El nombre de migrants que ha pres terra a les illes durant les últimes hores s’eleva ja a 61, dels quals 52 han arribat a Eivissa i Formentera i altres nou a Mallorca

Segons mitjans de comunicació d’Algèria, almenys sis persones haurien perdut la vida i altres set haurien desaparegut després d’embarcar-se en una pastera en direcció a les costes de Balears.

Entretant, s’eleven ja a 61 el nombre de migrants que van arribar durant el dia d’ahir a les illes a bord de sis pasteres que van prendre terra a Formentera, Eivissa i Mallorca. Concretament, quatre d’aquestes petites embarcacions van ser albirades a Formentera, si bé una d’elles va ser localitzada en alta mar, a unes 40 milles al sud de l’illa, i els seus 21 ocupants van ser traslladats en un vaixell de Salvament Marítim fins a Eivissa.

D’aquesta manera, el major contingent de migrants que han trepitjat sòl balear al llarg de les últimes hores, 52 persones en total, s’ha concentrat a les Pitiüses, mentre que els altres 9 navegants van arribar a Cala Figuera, en el municipi de Santanyí. Aquests últims han passat ja a disposició judicial aquest matí en els jutjats de Manacor.

Els migrants que arribaren a Cala Figuera, en el municipi de Santanyí, han passat a disposició judicial aquest matí en els jutjats de Manacor

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència