Connect with us

Comunitat

Sis persones haurien mort i altres set han desaparegut en pasteres que tractaven d’arribar a Balears

El nombre de migrants que ha pres terra a les illes durant les últimes hores s’eleva ja a 61, dels quals 52 han arribat a Eivissa i Formentera i altres nou a Mallorca

Segons mitjans de comunicació d’Algèria, almenys sis persones haurien perdut la vida i altres set haurien desaparegut després d’embarcar-se en una pastera en direcció a les costes de Balears.

Entretant, s’eleven ja a 61 el nombre de migrants que van arribar durant el dia d’ahir a les illes a bord de sis pasteres que van prendre terra a Formentera, Eivissa i Mallorca. Concretament, quatre d’aquestes petites embarcacions van ser albirades a Formentera, si bé una d’elles va ser localitzada en alta mar, a unes 40 milles al sud de l’illa, i els seus 21 ocupants van ser traslladats en un vaixell de Salvament Marítim fins a Eivissa.

D’aquesta manera, el major contingent de migrants que han trepitjat sòl balear al llarg de les últimes hores, 52 persones en total, s’ha concentrat a les Pitiüses, mentre que els altres 9 navegants van arribar a Cala Figuera, en el municipi de Santanyí. Aquests últims han passat ja a disposició judicial aquest matí en els jutjats de Manacor.

Els migrants que arribaren a Cala Figuera, en el municipi de Santanyí, han passat a disposició judicial aquest matí en els jutjats de Manacor

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com