Connect with us

Actualitat

Detinguts dos joves per robatoris amb intimidació a Cales de Mallorca i Porto Cristo

Els joves detinguts utilizaven una arma de foc simulada per a intimidar a les víctimes

Agents de la Unitat Nocturna i de la Unitat Territorial Costes de la Policia Local de Manacor, han detingut a dos joves per apoderar-se d’objectes a punta de pistola.

En la matinada del dimarts 31 el centre d’emergències 112 comunicà als diferents cossos Policials que en el nucli urbà de Cales de Mallorca, s’havia produït un robatori amb intimidació, emprant per a això una arma de foc. En aquest robatori es van sostreure dos telèfons mòbils.

Els testimonis van poder facilitar la descripció d’un vehicle en el qual esperava el conductor i la d’una persona, presumpta autora dels fets, que s’apoderava dels objectes.

Mentre es realitzaven els esbrinaments necessaris amb les víctimes, s’alerta d’un altre robatori, aquesta vegada a Porto Cristo però amb idèntic modus operandi.

Finalment, la Policia Local va poder  localitzar el vehicle que es dirigia de Porto Crist cap a Son Servera.

Una vegada interceptat el vehicle es van localitzar a l’interior diferents telèfons mòbils, bosses amb documentació estrangera, objectes personals i una motxilla que contenia les robes d’un dels ocupants que coincidia amb la descrita per les víctimes i una arma de foc simulada.
Denunciats els fets, els joves han estat detinguts i una vegada practicades les primeres diligències, traspassats a la Comissària de la Policia Nacional de Manacor per a la recerca de possibles robatoris d’efectes que els són intervinguts als dos joves i que encara no han estat reconeguts.

Són tendència