Connect with us

Agenda

Projecció del curtmetratge ‘SIN TÍTULO’ (4º movimiento), en el Conservatori de Manacor

Projecció del curtmetratge 'SIN TÍTULO' (4º movimiento), en el Conservatori de Manacor

Aquest pròxim dissabte, dia 21, a partir de les 20,00 hores

Filmat en el parc d’atraccions Mundo Aventura de Bogotà, “Sin título. 4º movimiento” ens acosta als somnis i malsons de la població colombiana, confirmant que la memòria del conflicte i la Violència encara perviuen instal·lades en el més profund de l’inconscient col·lectiu. Del somni de la raó sorgeixen monstres.

“Sin titulo” és una sèrie de curtmetratges que treballen els paràmetres del “Oiga! Vea!”, creats pels cineastes colombians Carlos Mayolo i Luís Ospina a la dècada dels setanta, on àudio i vídeo són recollits de forma autònoma i en àmbits allunyats. Només és mitjançant l’edició, de la col·lisió entre imatge i so, d’on sorgeix un punt de vista.

Premi Millor Documental en el Festival de Cine de Jardín (Antioquia-Colòmbia).

JULIO LAMAÑA. President de la Federació Catalana de Cineclubs (FCC) des de maig 2003 fins a setembre 2006. Actualment és el Vocal de Relacions Internacionals en la FCC. També és el Secretari General de la Federació Internacional de Cineclubs. Dins de l’àmbit internacional és el promotor en el Sud d’Europa de la distribuïdora alternativa CINESUD, que promou cinema alternatiu a tots els cineclubs del planeta. Soci fundador del cineclub BEC (Barcelona Espai de Cinema) que organitza les seves activitats a la ciutat de Barcelona. Col·laborador del cineclub La imagen viajera (Bogotà). Professor d’història del cinema. Actualment està filmant a Colòmbia el primer llargmetratge “El perdón”, codirigint amb el seu inseparable Ricardo Perea.

RICARDO PEREA (Bogotà) Porta vint-i-cinc anys treballant temàtiques de comunicació comunitària, realització audiovisual i fotografia per al canvi social a Colòmbia. El seu treball s’ha enfocat a visibilitzar propostes de desenvolupament alternatiu de comunitats indígenes, pageses i afrodescendents, basades sempre en el reconeixement de la identitat cultural i unes formes de producció tradicionals que en garanteixin l’autonomia econòmica i la sobirania alimentària mitjançant el comerç just, l’equitat de gènere, el sentit de pertinença al territori i la sostenibilitat ambiental. Actualment està filmant a Colòmbia el seu primer llargmetratge “El perdón”, codirigint amb el seu inseparable Julio Lamaña.

Organitza: 39 escalons i Departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor. Amb la col·laboració del Conservatori de Manacor.

Dissabte 21 de setembre, 20 hores
Conservatori de Manacor
Entrada de franc

Són tendència