Connect with us

Actualitat

Llorenç Galmés: “És inadmissible que la comarca del Migjorn segueixi sense parc de bombers”

Llorenç Galmés: "És inadmissible que la comarca del Migjorn segueixi sense parc de bombers"

El portaveu del Grup Popular al Consell de Mallorca i exbatle de Santanyí reclama també la Ronda de s’Alqueria Blanca

El conseller i portaveu del Grup Popular al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha incidit, aquest dimecres davant els mitjans de comunicació, que “és inadmissible que la comarca del Migjorn de Mallorca segueixi sense parc de bombers perquè està en joc la seva seguretat”. En aquest sentit, Galmés ha explicat que “en el ple d’aquest dijous interpelarem al conseller d ‘Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom Martínez, precisament perquè doni els detalls de quan tenen prevista començar a construir les noves instal·lacions dels bombers a Santanyí i per a que ens digui quan preveuen obrir-les d’una vegada”.

El portaveu dels populars al Consell ha argumentat que “el Pacte s’ha passat més de quatre anys fent política només de titulars; intentant fer creure que obriria l’històricament reivindicat parc de bombers per tota la zona del Migjorn però, al final, res de res “.

A més, l’exbatle de Santanyí, Llorenç Galmés, que ha donat compte de les preguntes, mocions i interpel·lacions que farà el Grup Popuplar en el pròxim ple, ha recalcat, també, que “proposarem al departament de Carreteres del Consell que comenci ja amb el projecte de la Ronda de s ‘Alqueria Blanca”. Pel que ha explicat que “durant la tramitació de l’adaptació de les Normes Subsidiàries (NNSS) de Santanyí per al Pla Territorial de Mallorca, l’Ajuntament ja va fer un traçat en rústic per a aquesta ronda que, reclamarem, que es comenci a construir abans que acabi l’any”.

Són tendència