Connect with us

Comunitat

Arriben cinc pasteres a Balears: Una d’elles a Cala Figuera

Procedents d’Algèria

Cinc pasteres amb immigrants irregulars han arribat a primera hora d’aquest dimecres a les costes de Formentera, Eivissa i Mallorca procedents, segons els indicis recaptats per la Guàrdia Civil, d’Algèria.

Agents de l’institut armat desplegats en les zones d’arribada de les cinc embarcacions han detingut a 17 immigrants irregulars, 9 a Formentera, 2 a Eivissa i 6 a Mallorca, encara que es manté oberta l’operació de cerca perquè, almenys en el cas de Formentera, hi ha indicis que de les dues embarcacions haurien desembarcat entre 15 i 20 persones.

Aquestes dues pasteres han estat localitzades entorn de les 10.30 hores en la mateixa zona de la costa de Migjorn de Formentera, la Punta de Ses Pesqueres, mentre que la tercera s’ha trobat en un punt allunyat també al sud de l’illa sobre les 14.00 hores, segons ha informat la Direcció Insular de l’Administració de l’Estat a les Pitiüses.

Quant a la de Mallorca, la Guàrdia Civil cercava devers les 14.30 hores la pastera en la zona de Cala Figuera, en el municipi de Santanyí, però tenia constància de l’arribada després d’haver detingut a sis immigrants irregulars sobre les 10.00 hores en aquesta zona del sud de l’illa.

En el casa de Santanyí, sis immigrants han estat detinguts: La cerca continua oberta

Són tendència