Connect with us

Comunitat

Consubal reclama 60.000 euros a Baleària per l’accident del vaixell ‘Pinar del Rio’ a Dénia

Consubal reclama a Baleària més de 60.000 euros en indemnitzacions per l'accident del vaixell 'Pinar del Rio' a Dénia

El catamarà que cobreix el trajecte Palma- Eivissa-Dénia va embarrancar el passat 15 d’agost a pocs metres de l’entrada al port

L’associació Consubal ha remès escrit de reclamació prèvia a les mesures administratives o judicials, en el cas que Baleària no accepti l’acord amistós.

L’associació va remetre fa una setmana un escrit als serveis jurídics de l’empresa amb la finalitat d’aconseguir un acord amistós, no obstant això, la companyia no ha contestat pel que s’ha formalitzat la reclamació. Des de Consubal es recorda que el catamarà ‘Pinar del Rio‘ de la companyia Baleària que cobreix el trajecte Palma-Eivissa-Dénia va encallar en l’entrada del port de Dénia on es van viure moments de gran tensió entre els passatgers. Els fets van tenir lloc el passat dia 15 d’agost.

El portaveu de Consubal, Alfonso Rodríguez, ha informat que ha demanat a la Direcció General de Transport Marítim i Aeri del Govern que obri un expedient informatiu per tal d’esbrinar les raons de l’accident, així com si la tripulació del buc estava formada per a actuar en cas de sinistre i si estaven disponibles totes les armilles salvavides i altres mesures de seguretat. Rodríguez no descarta que més afectats s’uneixin a aquesta reclamació i que es pugui aconseguir un acord amb Baleària.

 

Són tendència