Connect with us

Actualitat

Una discussió entre veïnats acaba amb un home apunyalat a Manacor

Una discussió entre veïnats acaba amb un home apunyalat a Manacor

Un dels implicats va ser detingut per temptativa d’homicidi

Agents de la Policia Nacional a Manacor, en col·laboració amb la Policia Local, han procedit a la detenció d’un home espanyol de 37 anys per una temptativa d’homicidi.
El passat dia 14 de setembre dotacions de Policia Nacional i de Policia Local van fer acte de presència en un immoble on pel que sembla s’estava produint una irada discussió entre veïnats i sol·licitaven la mediació de la policia.

Una vegada en el lloc dels fets van localitzar a un dels implicats en la suposada discussió, amb restes de sang a la roba, el qual els va manifestar que s’havia barallat amb un veïnat, ja que havia insultat i amenaçat a la seva mare, i aquest li havia assestat una punyalada en la zona abdominal amb una navalla i una altra en la zona pectoral. La víctima, sagnava abundantment per l’abdomen, per la qual cosa els serveis sanitaris el van traslladar ràpidament a l’hospital de Manacor.
Mentrestant els agents van recaptar informació dels veïnats que van corroborar el manifestat per la víctima, localitzant al presumpte agressor, el qual va resultar ser efectivament un veïnat de l’immoble, procedint a la seva immediata detenció.

Gràcies a la ràpida intervenció policial es va aconseguir evitar que la situació s’agreugés, ja que mentre aquesta persona era immobilitzada i detinguda, continuava cridant i proferint amenaces cap a l’agredit, la qual cosa demostrava la intenció de continuar en la seva obstinació de continuar lesionant-lo. El detingut ha passat a disposició judicial en el dia d’avui i la víctima ja ha estat donada d’alta amb pronòstic favorable.

El detingut ha passat a disposició judicial en el dia d’avui i la víctima ja ha estat donada d’alta amb pronòstic favorable

Són tendència