Connect with us

Oci i Cultura

Portocolom acollirà la primera ‘Festa fi d’estiu 2019’

Portocolom acollirà la primera 'Festa fi d'estiu 2019'

El pròxim 21 de setembre a partir de les 19, 30 hores a la plaça d’es Corso

La delegació de Turisme de l’Ajuntament de Felanitx ha organitzat la primera ‘Festa Fi d’estiu 2019’ que tindrà lloc aquest pròxim cap de setmana a Portocolom amb l’objectiu de revitalitzar l’oferta turística del nucli costaner. Serà el pròxim dissabte, 21 de setembre, a partir de les 19,30 hores a la plaça d’es Corso de Portocolom.

L’horabaixa començarà amb l’actuació de l’escola de ball Es Convent i les Aules de música tant de Felanitx com de Portocolom. És un acte on participaran els alumnes de les escoles al que s’hi podran adherir totes les persones que vulguin participar. Es comptarà amb actuacions musicals que interpretaran els nins i nines amb instruments mallorquins tradicionals.

El conjunt ‘Expression‘ acostarà música de tots els temps a les persones de més edat, les quals podran ballar i cantar. Actuació també de Kurt Savoy, pioner de la guitarra elèctrica a Espanya als anys 60. Savoy és conegut popularment com el rei del xiulet, ell ha participat en les bandes sonores d’Ennio Morricone amb pel·lícules de l’oest. Al llarg de la nit actuaran Juan Mena, finalista de la Voz Senior i el conjunt Horris Kamoi.

La regidora de Comerç i Turisme, Melanie Mesquida ha manifestat que “espera que aquesta primera festa ajudi a fer que les empreses de la zona, tan restaurants com botigues o locals, que encara no són coneguts es promocionin i que d’aquesta manera es revitalitzi l’economia al nucli turístic”. Per l’any vinent, diu Mesquida, “s’inclouran més activitats com un mercadet, exposició i venda de productes locals o tallers per nins”.

El cartell d’actuacions previstes està format per Expressions, Kurt Savoy (el rei del xiulet), Juan Mena (finalista de la Voz senior) i Horris Kamoi

 

Són tendència