Connect with us

Opinió

Au! A votar de bell nou

Au! A votar de bell nou

…les enquestes segueixen anunciant uns resultats molt bons per al PsoE. Jo no sé com es fan les enquestes, a mi, que ja tenc una edat (o vàries), mai m’han consultat el sentit del meu vot

Crec que si algú no fa un miracle, com el d’un gol en temps afegit, pel novembre haurem de tornar a votar. Tenc un amic que és radical, heterodox i lliurepensador, el Lector d’Enciclopèdies, que diu que a Espanya votarem fins que els resultats siguin els que convenen als tres poders fàctics que fa anys que ostenten el poder: la Corona, l’Església i el Capital.

Ara mateix em sembla que el meu amic té raó. Als poders que he citat abans els interessa que governin els «seus», és a dir, les dretes. Pedro Sànchez té instruccions clares de no formar govern amb els «comunistes» d’UP, ni amb el suport dels independentistes catalans i bascos. A partir d’aquí, hem vist com cada vegada que des d’UP fan una passa cap a la consecució d’un acord, els socialistes en fan tres cap endarrere. D’una altra banda, les enquestes segueixen anunciant uns resultats molt bons per al PsoE. Jo no sé com es fan les enquestes, a mi, que ja tenc una edat (o vàries), mai m’han consultat el sentit del meu vot, però escoltant la gent, m’arriba que molts dels que votaren PsoE o UP, s’abstendran, mentre que els de PP, Cs i VOX, aniran tots a votar.

I si algú encara dubta que Pedro Sánchez es troba presoner dels poders fàctics, basta recordar que abans de les a la campanya electoral que el féu president es va fartar de dir que quan ells arribassin al govern, la primera cosa que farien seria publicar la llista dels amnistiats fiscals per la llei Montoro. Encara no hem vist tal llista, qui ha impedit la seva publicació? Potser hi havia massa noms relacionats amb la CEOE, la Zarzuela o l’Opus Dei.

…a Espanya votarem fins que els resultats siguin els que convenen als tres poders fàctics que fa anys que ostenten el poder: la Corona, l’Església i el Capital

Biel Mestre
Escriptor

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència