Connect with us

Actualitat

Les obres del nou CEIP de Campos podrien començar l’estiu de l’any que ve

Les obres del nou CEIP de Campos podrien començar l'estiu de l'any que ve

Educació s’ha compromès a fer una presentació de l’estat actual del projecte abans de finals d’any a la comunitat educativa del municipi

El conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, acompanyat del director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, s’ha reunit avui amb la batlessa de Campos, Francisca Porquer, la regidora d’Educació, Infantesa i Turisme, Carmen Marín, i la regidora de Serveis socials, Mercats, Fires i Festes, Aina Maria Manresa.

La reunió ha estat per fer un seguiment del projecte del nou CEIP de Campos. Des d’Educació s’ha explicat que el projecte ja està en redacció i que es preveu que sobre el mes d’abril de 2020 es pugui licitar, de manera que a l’estiu de l’any que ve es podrien iniciar les obres.

Martí March ha reiterat el compromís del Govern amb la construcció d’aquest centre, considerat prioritari des del primer moment, i ha explicat que tot d’una que es va posar a disposició de la Conselleria el solar on s’ha d’ubicar el centre ja es va començar a redactar el projecte.

Tant March com Morante s’han compromès a fer una presentació de l’estat actual del projecte abans de finals d’any a la comunitat educativa de Campos.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència