Connect with us

Actualitat

L’onatge destrueix un veler de fusta en el Caló de sa Torre, a Santanyí

L'onatge destrueix un veler de fusta en el Caló de sa Torre, a Santanyí

La força de l’aigua l’ha convertit en una veritable ruïna; les restes de l’embarcació han quedat escampats per tota la platja

L’incident ha ocorregut entre la matinada del dissabte al diumenge, a la platja del Caló de Sa Torre, molt prop de Porto Petro, després que una embarcació d’esbarjo de fusta, de 20 metres d’eslora, hagi quedat completament destruïda pel fort onatge d’aquestes últimes hores. Les restes de l’embarcació han quedat escampats per tota la platja i el mateix Ajuntament de Santanyí ha hagut de mobilitzar aquest matí a un total de 10 treballadors i un tractor, amb el propòsit de netejar la zona afectada i retirar bona part del material amb la finalitat d’evitar que les restes finalment anessin a parar mar endins.

El vaixell, que es trobava amarrat a un port pròxim al lloc dels fets, s’estavellà contra les roques per la forta maror. Amb el pas de les hores i la força de l’aigua, l’embarcació ha quedat completament destruïda i les restes de fusta, entre altres materials, han quedat escampats per tota la platja.

Són tendència