Connect with us

Oci i Cultura

Neix ‘IB3 Música’

Neix 'IB3 Música'

Canal musical exclusivament online que oferirà 24 hores ininterrompudes de música

IB3 Ràdio ha estrenat aquest divendres un nou canal musical exclusivament online que oferirà 24 hores ininterrompudes de música de qualitat en stream (el 50% de la qual serà creat a les Balears) i també continguts propis en forma de podcasts fets per algunes de les veus de més pes de l’univers de les cançons illenques. IB3 Música, la nova aposta musical d’IB3, es podrà consultar a ib3musica.com i pretén ser un nou punt de confluència per a tots aquells qui cerquin conèixer en profunditat el món musical que surti de les Illes Balears i també del que hi arriba.

Tot i ser una adreça ja existent, Ib3musica.com, fins ara just era un espai on recuperar aquells continguts musicals que formaven part de les emissions regulars d’IB3 ràdio i televisió. Ara, es reconverteix en un canal exclusivament online amb la música i totes les seves vessants com a leit motiv.

Noemí Garcies, Celestí Oliver, Joan Cabot, Tomeu Canyelles, Ferran Pereyra, Pere Estelrich, Pilar Rubí, Albert Petit, Tito Fuster i Joan Trias seran els qui dibuixin un recorregut sonor per l’avantguarda, el pop, el rock, el garatge, la clàssica, el folk, el feminisme sonor, l’art visual de la música, la memorabilia i els directes, a través de la manera digital de fer ràdio.

El 50% del seu contingut es dedicarà a la música creada a Balears

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència