Connect with us

Comunitat

Desactivada l’alerta màxima a Mallorca: Es manté el nivell groc

Desactivada l'alerta màxima a Mallorca: Es manté el nivell groc

Els serveis d’emergència de l’112 han atès aquest divendres 9 incidents a diferents indrets de l’illa per les fortes precipitacions de les últimes hores

La tempesta detectada sobre Mallorca ha perdut força en aquestes últimes hores. S’ha desactivat l’alerta vermella i queda en nivell groc. Es recomana està atents als possibles avisos o recomanacions dels serveis d’emergència i d’informació meteorològica.

Els serveis d’emergència de l’112 han informat que han atès aquest divendres 12 incidents arreu de Balears per les fortes precipitacions de les últimes hores. D’aquests, 9 han ocorregut a Mallorca i 3 a Eivissa. Per municipis, 5 han ocorregut a Palma; 2 a Eivissa: 1 a Santa Eulària; 1 a Esporles; 1 a Llucmajor; 1 a Calvià, i 1 a Sóller.

Els serveis d’emergència han estat avisats per tres despreniments d’elements urbans, com a rètols i senyals que es troben al carrer; tres caigudes d’arbre; dos incidents per acumulació d’aigua en carreteres, i dos semàfors avariats. A Llucmajor, els Bombers han hagut d’intervenir per un incendi que s’ha produït en un establiment i que ja ha estat controlat.

A Llucmajor els Bombers han hagut d’intervenir per un incendi que s’ha produït en un establiment i que ja ha estat controlat

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència