Connect with us

Actualitat

Demanen fer complir la normativa de protecció ambiental a Cala Agulla

MÉS per Capdepera ha presentat aquest dilluns denúncies a l’Ajuntament de Capdepera , a la Conselleria de Medi Ambient i a la Guàrdia Civil

Aquest cap de setmana, a Cala Agulla, s’han repetit els casos d’incivisme d’alguns turistes. Així ho posava de manifest un vídeo penjat a les xarxes socials. Des de l’Ajuntament de Capdepera, reconeixen que els dos únics agents de la Unitat de Platja que estan operatius en aquests moments no donen a l’abast per controlar tot el que passa a les platges del municipi. El batle de Capdepera, Rafel Fernández, en declaracions a IB3 reconeixia que aquesta situació és una conseqüència del conflicte laboral que es manté amb la policia local, que es nega a fer hores extraordinàries. El batle del municipi, la setmana passada reconeixia que el municipi sofreix un dèficit d’agents de policia.

Per la seva banda, el grup municipal MÉS per Capdepera ha presentat aquest dilluns denúncies a l’Ajuntament, a la Conselleria de Medi Ambient i a la Guàrdia Civil per instar les administracions a fer complir la normativa de protecció ambiental. Recorden que Cala Agulla és un espai protegit, i afegeixen que el conflicte amb la policia, tot i que ha agreujat la situació, no n’és la causa principal.

Són tendència