Connect with us

Actualitat

Manacor s’adequa al cotxe elèctric

Manacor s'adequa al cotxe elèctric

L’Ajuntament de Manacor ha signat un conveni de col·laboració amb el Consell per actuar contra la contaminació atmosfèrica

L’Ajuntament de Manacor ha signat un conveni de col·laboració amb el Consell de Mallorca per actuar contra la contaminació atmosfèrica i adquirir vehicles elèctrics.

La renovació de la flota s’emmarca dins del ‘Pla Especial d’ajudes a les corporacions locals per a l’adquisició de vehicles 100% elèctrics’ i el ‘Pla Especial d’Ajudes per a l’Estalvi i l’Eficiència Energètica i per a l’Adquisició de Vehicles 100% Elèctrics’, presentat l’any passat pel departament de Desenvolupament Local. La institució institució està treballant perquè l’ús del vehicle elèctric vagi en augment i sigui una tendència tant en l’àmbit municipal com a privat.

El conseller insular de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, i el batle de Manacor, Miquel Oliver, han signat l’acord entre les dues administracions. L’acord s’ha anunciat el mateix dia que l’Ajuntament de Manacor ha presentat nou vehicles per la Policia Local.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència