Connect with us

Comunitat

Precipitacions de fins a 151 litres /m2 en alguns punts de la Serra de Tramuntana

Torrent desbordat de Caimari (Mallorca)

Campos (45) i Portocolom (33), indrets on s’ha recollit més aigua en aquestes últimes hores pel que respecta al Migjorn. A Cala Millor, fins a 20 litres/m2 (dades provisionals)

Abans de les 19 hores, a Lluc han plogut més de 151 litres m/2 en gairebé tres hores. El torrent de Sa Mosquera (Selva) i el torrent Petit de Campanet s’han desbordat com a conseqüència de les abundants pluges, segons ha informat el Servei d’Emergències 112.

En concret, l’112 ha indicat en el seu compte oficial de Twitter que l’accés a Caimari es troba tallat per la DT.-2130 pel desbordament del torrent, que també ha afectat diversos trams de la carretera de Lluc a Caimari i al camí de Son Amer. Durant la jornada s’han registrat també diversos ‘caps de fibló’ a distints indrets de Mallorca: 2 a Palma i dos més a Calvià, devers Punta Portals. Campos (45) i Portocolom (33), indrets on s’ha recollit més aigua en aquestes últimes hores pel que respecta al Migjorn. A Cala Millor s’han recollit fins a 20 litres/m2, segons les dades provisionals.

Avui capvespre, passades les 19’30 hores, s’ha activat l’alerta vermella nivell màxim per pluges torrencials i amb acumulació de 180 litres en 12 hores a Mallorca, segons la previsió de les properes hores.

Són tendència