Connect with us

Actualitat

40 municipis de Mallorca decideixen adherir-se a la promoció del vehicle elèctric

Actualment hi ha uns 250 punts de recàrrega i la nova convocatòria permetrà la instal·lació d’ uns 70 més

Un total de 40 municipis de Mallorca ja s’han sumat al conveni amb la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat i el Consell de Mallorca per col·laborar en la promoció del vehicle elèctric

La passada setmana signaren el conveni els municipis d’ Alaró,  Alcúdia,  Algaida,  Andratx,  Artà, Banyalbufar,  Binissalem,  Búger,  Bunyola, Campanet,  Consell,  Felanitx,  Inca,  Lloret,  Llubí,  Mancor de la Vall,  Muro,  Palma,  Petra,  Porreres,  Puigpunyent,   Sant Joan,  Sant Llorenç,  Santa Margalida,  Santa Maria,  Ses Salines,  Sineu,  Son Servera,  Valldemossa i Vilafranca de Bonany. Anteriorment, ja l’havien firmat els de Pollença, Santanyí,  Selva, Deià,  Costitx,  Lloseta,  Santa Eugènia,  Llucmajor,  Esporles i Escorca.

La Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat ja ha obert també la línia de subvencions per punts de càrrega de vehicle elèctric – 600.000€ per Balears, dels quals 365.000€ per Mallorca. Es podrien instal·lar fins a 70 nous punts de recàrrega a Mallorca, on actualment n’hi ha uns 150 punts, bona part d’ells,  de doble endoll, de manera que serien, en realitat, uns 250.

Són tendència