Connect with us

Actualitat

Felanitx demana a Ports la cessió d’És Babo de Portocolom per convertir-lo en un Museu Marítim

Felanitx demana a Ports la cessió d'És Babo de Portocolom per convertir-lo en un Museu Marítim

Fins ara havia estat destinat primer a usos mariners i posteriorment va ser reconvertit en habitatge

El consistori de Felanitx, mitjançant un acord del Ple, ha aprovat instar a la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat que Ports cedeixi l’edifici conegut com És Babo, situat a Portocolom, per poder convertir-lo en un Museu Marítim.

En la darrera sessió plenària, celebrada aquest dilluns, es va aprovar per unanimitat a proposta de l’equip de govern municipal, instar a l’Executiu a què Ports de les Illes cedeixi l’habitatge.

El batle Jaume Monserrat, considera que amb la cessió de l’habitatge “es podria comptar en el municipi amb un nou espai que promogui la cultura. Es protegiria la façana marítima del Port a més d’evitar que aquesta casa sigui ocupada o que amb el pas del temps es deteriori”

Aquest immoble és titularitat de Ports de les Illes complint amb la Llei de Costes, els seus usos com habitatge mitjançant concessió administrativa han quedat
revertits després d’anys de cessió. Fins ara havia estat destinat primer a usos mariners i posteriorment va ser reconvertit en habitatge.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *