Connect with us

Opinió

Jorge Campos, com a Gran Inquisidor

Jorge Campos, com a Gran Inquisidor

…el líder de VOX fa comptes visitar, en hores lectives tots els centres públics d’ensenyament de Mallorca, sobretot per vigilar que no hi hagi adoctrinament polític pancatalanista

Quan vaig llegir la notícia en el diari Ultima Hora, vaig haver de revisar la data, no podia creure el que estava llegint, i he pensat que es tractava d’un exemplar del 28 de desembre, dia dels innocents, i vaig pensar en un primer moment que es tractava d’un clàssic acudit que aquest mitjà utilitzava per fer broma a la gent. Però no, el diari del dia en qüestió corresponia al 7 de setembre d’aquest any, i la notícia, per a desgràcia nostra, és molt seriosa. Resulta que Jorge Campos, líder de VOX a les Illes, i diputat del Parlament Balear gràcies als vots dels nostàlgics del règim franquista,  ha presentat un escrit dient que fa comptes visitar, en hores lectives tots els centres públics d’ensenyament de Mallorca, sobretot per vigilar que no hi hagi adoctrinament polític pancatalanista. En les seves declaracions al diari, investit com a Inquisidor Major del Regne Borbònic, diu que vol comprovar per ell mateix l’actuació dels professors de les escoles públiques, especialment d’aquells que pertanyen al sindicat separatista STEI. No sé encara quina serà la resposta del Parlament, dels altres partits, o de la mateixa Conselleria d’Educació… però si aquest individu en surt en la seva, ens podem preparar. Un cop més haurem de recordar que Hitler assolí el poder a Alemanya partint d’unes eleccions i un règim democràtic.

Tal volta encara no sap el diputat Campos que les escoles públiques de les Illes Balears tenen un currículum que es pot consultar per tots els pares i que ha de ser presentat i aprovat per la Conselleria, i que hi ha un excel·lent cos d’inspectors i inspectores que vetlen pel compliment d’aquests currículums i la seva adaptació a la legalitat vigent. Tal volta no sap res de tot això quan s’ha erigit en controlador únic del sistema educatiu? Ell s’empara en l’article 15.5 del reglament parlamentari que diu que els diputats poden accedir a les dependències públiques en compliment de les seves taques parlamentàries. Us imaginau que un dia entri en un quiròfan de Son Espases per veure si hi ha adoctrinament del pacient per part del personal sanitari?. Si no fos tan greu, faria riure.

I ja poden anar aleta tots els docents de les Illes que no utilitzin el castellà com a llengua vehicular, que aquests de VOX ho tenen bo de fer, dur-te davant la justícia espanyola. Jo mateix, puc imaginar que si en els meus temps de docència hagués entrat en Campos a la meva classe i hagués sentit el que jo deia, ara mateix estaria tancat a alguna presó espanyola o trescaria exiliat pel món. Esper, pel bé de la convivència, que algú faci veure al diputat Campos que un escó no és una llicència per fiscalitzar tot allò que a ell li passa per l’entrecuix.

Us imaginau que un dia entri en un quiròfan de Son Espases per veure si hi ha adoctrinament del pacient per part del personal sanitari?. Si no fos tan greu, faria riure

Biel Mestre
Escriptor

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència