Connect with us

Actualitat

Els veïnats de Santanyí, Campos i Ses Salines afectats per l’últim temporal ja poden demanar les ajudes

La tempesta descarrega gairebé 100 litres a Santanyí en una hora

Obert el termini per sol·licitar ajudes pels danys personals i materials soferts

Els respectius ajuntaments de Santanyí, Campos i Ses Salines han informat aquest dilluns a totes les persones afectades pel temporal dels dies 27 i 28 d’agost 2019, que ja està obert el termini per sol·licitar ajudes pels danys personals i materials soferts, prèvia comunicació de la Delegació del govern espanyol a Balears.

Aquestes ajudes les poden sol·licitar els afectats davant la pròpia Delegació del govern de l’Estat fins al pròxim dia 30 de setembre de 2019, mitjançant els models oficials prevists a l’Ordre INT/277/2008.

Des de la Delegació del govern han explicat que aquestes ajudes van dirigides especialment a unitats familiars o de convivència econòmica que hagin sofert danys personals, danys materials en el seu habitatge habitual o en els seus estris de primera necessitat.

També estan destinades a corporacions locals que hagin de fer front a les despeses d’emergència realitzats, comunitats de propietaris, titulars d’establiments mercantils, industrials o de serveis i, finalment, a persones físiques o jurídiques que hagin duit a terme prestació personal o de béns, a requeriment de l’activitat competent.

El termini acaba el pròxim 30 de setembre

Són tendència