Connect with us

Actualitat

Els veïnats de Santanyí, Campos i Ses Salines afectats per l’últim temporal ja poden demanar les ajudes

La tempesta descarrega gairebé 100 litres a Santanyí en una hora

Obert el termini per sol·licitar ajudes pels danys personals i materials soferts

Els respectius ajuntaments de Santanyí, Campos i Ses Salines han informat aquest dilluns a totes les persones afectades pel temporal dels dies 27 i 28 d’agost 2019, que ja està obert el termini per sol·licitar ajudes pels danys personals i materials soferts, prèvia comunicació de la Delegació del govern espanyol a Balears.

Aquestes ajudes les poden sol·licitar els afectats davant la pròpia Delegació del govern de l’Estat fins al pròxim dia 30 de setembre de 2019, mitjançant els models oficials prevists a l’Ordre INT/277/2008.

Des de la Delegació del govern han explicat que aquestes ajudes van dirigides especialment a unitats familiars o de convivència econòmica que hagin sofert danys personals, danys materials en el seu habitatge habitual o en els seus estris de primera necessitat.

També estan destinades a corporacions locals que hagin de fer front a les despeses d’emergència realitzats, comunitats de propietaris, titulars d’establiments mercantils, industrials o de serveis i, finalment, a persones físiques o jurídiques que hagin duit a terme prestació personal o de béns, a requeriment de l’activitat competent.

El termini acaba el pròxim 30 de setembre

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència