Connect with us

Esports

L’infantil del Palma Fustal de Manacor es classifica per a la final del Campionat d’Espanya

L’equip infantil de futbol sala disputarà la final del Campionat d’Espanya després d’haver-se imposat a la fase prèvia disputada aquest cap de setmana

L’equip infantil que dirigeix el qui és nou tècnic del Palma Futsal fa ple en la fase prèvia del Campionat d’Espanya i es jugarà el títol nacional. Ha guanyat tots els partits disputats aquesta temporada excepte el de semifinals de la Copa d’Espanya davant el F.C. Barcelona. Ha vençut més de 50 partits havent-se enfrontat a Movistar Inter, ElPozo Murcia, Catgas Energia o Santiago Futsal.
Per primera vegada un equip de base del conjunt balear del Palma Fustal jugarà el Campionat d’Espanya de la seva categoria. Es tracta de l’equip infantil del club a Manacor i que entrena Antonio Vadillo, recentment nomenat entrenador de la plantilla del Palma Futsal.

El conjunt manacorí s’ha imposat en la fase prèvia del Campionat d’Espanya que s’ha disputat aquest cap de setmana a Manacor i és un dels equips que lluitarà pel títol en la fase final que es jugarà a Barcelona el 17 i 18 de juny. Es tracta d’una de les millors generacions de jugadors amb les quals ha comptat el club i què ha aconseguit classificar a l’entitat per primera vegada a la fase final del Campionat d’Espanya.

El Palma Futsal acudirà a la cita amb les feines fetes després del ple de victòries aconseguit aquest cap de setmana. Els de Vadillo van guanyar 6-1 al Maristas de València (campió de la Comunitat Valenciana), 2-0 a La Salle Sant Ildefons de Tenerife (campió de Canàries) i, 5-3 al AAVV Les Fonts (campió d’Aragó).

La gran cita ara arribarà el cap de setmana del 17 i 18 de juny a Barcelona amb la fase final en la qual participaran, a més del conjunt balear, el F.C. Barcelona (campió de Catalunya), Rivas Futsal (campió de Madrid) i Efusal Molina (campió de Múrcia).

L’equip que entrena aquesta temporada Antonio Vadillo ha guanyat la Lliga, la Copa de Mallorca, la Air Europa CUP i la fase prèvia del Campionat d’Espanya.

Són tendència