Connect with us

Comunitat

Evitau consumir productes de la marca ‘Sabores de Paterna’

alerta alimentària per listeriosi

Nova alerta alimentària per listeriosi

La Direcció General de Salut Pública i Participació insta les persones que hagin adquirit productes de la marca Sabores de Paterna que s’abstenguin de consumir-los atesa l’alerta alimentària per listeriosi que ha emès el Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social a totes les comunitats autònomes i segons la qual productes d’aquesta empresa s’han comercialitzat a les Illes Balears, concretament a Palma. El Ministeri ha intervingut cautelarment tots els productes elaborats per l’empresa Sabores de Paterna i ha ordenat que es retirin de la comercialització els que ja són al mercat. En aquest sentit, el Ministeri ha ordenat a l’empresa retirar del mercat totes les existències del producte de qualsevol naturalesa i indicar als seus clients l’ordre de no vendre’ls, a més d’acreditar les quantitats que tenen en existències i garantir el compromís de no comercialització. Entre els productes afectats hi ha els següent: botifarra, carn en saïm, carn entatxonada, llardó especial, xoriço Rosario, llom en saïm, llonganissa, saïm blanc, botifarra de sang, paté de xoriço, paté de botifarra de sang, ”pringá”, “zurrapa roja” i “zurrapa blanca”.

D’acord amb les dades del Ministeri, a les Illes Balears aquests productes s’han comercialitzat a dos punts, als quals ja s’han enviat agents de vigilància. Tot i que s’ha comprovat que un dels establiments, Truitalia, al carrer Blanquerna de Palma, ja no existeix, ja que va tancar al públic, els seus productes, podrien haver estat consumits. L’altre lloc ha resultat ser d’un particular que els va adquirir per a consum propi fa un any. Per tot això no consta que hi hagi productes de la empresa a la venda a hores d’ara.

A les Illes Balears aquests productes s’han comercialitzat a dos punts, als quals ja s’han enviat agents de vigilància. Tot i que s’ha comprovat que un dels establiments, Truitalia, al carrer Blanquerna de Palma , ja no existeix, ja que va tancar al públic, els seus productes, podrien haver estat consumits. L’altre lloc ha resultat ser d’un particular que els va adquirir per a consum propi fa un any

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *