Connect with us

Esports

La discusió de Nadal amb el jutge de cadira

El tennista a l’àrbitre del partit: “No em tornaras a xiular mai més”

Nadal ha tingut aquest diumenge un partit relativament senzill davant Roberto Bautista en els vuitens de final de Roland Garros. El manacorí s’ha imposat per 1-6, 2-6 i 2-6, però també ha protagonitzat una anècdota menys agradable en el transcurs de la primera màniga del partit. I és que el jutge de cadira, el portuguès Carlos Ramos, va assenyalar un ‘warning’ al tennista de Manacor per pèrdua de temps en el servei. El manacorí va seguir jugant fins a l’aturada per canviar de pista amb 1-4 en el marcador.

Assegut al seu banc, Nadal va començar a recriminar al jutge de cadira la seva decisió: “La meva pregunta és: si jo acabo un punt a la xarxa, jo ja no puc anar a agafar la tovallola, no? Aquesta és la veritat, amb tu no puc. Amb els altres potser sí, amb tu no. Està bé, ja ho sé. Crec que no puc perquè he acabat un punt llarg…Va i em xiules warning… Està bé”.

Nadal va atendre a l’explicació de Carlos Ramos per finalitzar indicant-li el següent:” Sí, sí, clar… Em vas a haver a tenir que xiular molts warning en tot el partit. Xiula’ls perquè, total, no em tornaras a xiular mai més”.

Són tendència