Connect with us

Comunitat

“La construcció d’habitatges en sòl rústic no és un tema menor”

Xisca Mora

El Pi demana a la presidenta del Consell de Mallorca que es mantenguin les dues quarterades per poder construir en sòl rústic

Arran de la reunió de l’equip de govern del Consell de Mallorca a la finca pública de Raixa, relatives a la possibilitat de modificar el PTM (Pla Territorial de Mallorca) i augmentar la parcel·la mínima per a la construcció d’habitatges en sòl rústic, el grup insular d’El Pi considera inacceptable que es plantegi una modificació al respecte.

Xisca Mora assenyala que “al debat de presa de possessió de la presidenta Cladera, ja li vàrem deixar ben clar: la parcel·la mínima per a construir habitatges en rústic no s’ha de tocar, a la passada legislatura aconseguirem un compromís de la llavors consellera de Territori, Mercedes Garrido, al respecte i per aquesta hauria de ser ben igual”. Mora considera que “la construcció d’habitatges en rústic no és un tema menor i la manca de contundència de la presidència al respecte fa que es creï incertesa entre la població i es provoqui l’efecte crida i un allau de presentació de projectes davant els Ajuntaments”.

Davant aquesta feblesa, Mora afegeix “si els socis de la presidenta no ho tenen clar, el que ha de fer Cladera és canviar de socis”.

“La manca de contundència de la presidència al respecte fa que es creï incertesa entre la població i es provoqui l’efecte crida i un allau de presentació de projectes davant els Ajuntaments”, segons Xisca Mora

Són tendència