Connect with us

Actualitat

L’ADT inicia el tràmit per ordenar la demolició d’una obra il·legal a Manacor

L'ADT inicia el tràmit per ordenar la demolició d'una obra il·legal a Manacor

Es tracta d’un xalet aixecat en una parcel·la inferior als 3.700 m² en sòl rústic

L’ADT ha iniciat el tràmit administratiu corresponent per ordenar la demolició d’una obra il·legal detectada en el municipi de Manacor, que implicarà la demolició i desaparició definitiva de l’edificació, llevat que la propietat pugui assolir la parcel·la mínima per poder legalitzar-la. Es tracta d’un xalet aixecat en una parcel·la inferior als 3.700 m² en sòl rústic, segons ha informat l’Agència en Defensa del Territori.

Considerada una de les infraccions urbanístiques més habituals a Mallorca. Consisteix en l’execució d’obres sense llicència en edificacions que ja s’havien construït il·legalment però que tenien aquesta il·legalitat prescrita perquè en el seu moment l’Administració competent, en aquest cas l’Ajuntament, no havia detectat la infracció o no havia ordenat la demolició de les obres. “Són edificacions que estan en situació de fora d’ordenació, situació en la qual la llei, des de fa més de 30 anys, estableix que no s’hi pot fer cap mena d’obra”, recorda l’ADT.

A la parcel·la afectada per l’expedient urbanístic, consisteix en una edificació il·legalment de fa uns 10 o 15 anys, i que recentment s’hi ha detectat una reforma integral que ha estat paralitzada per l’Agència.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *