Connect with us

Oci i Cultura

100 artistes i 18 espais a la nit de l’art d’Algaida

100 artistes i 18 espais a la nit de l'art d'Algaida

L’Algaid’Art se celebra aquest pròxim dissabte, dia 7 , a partir de les 19.30 hores

El municipi d’Algaida celebra dissabte, dia 7 de setembre la seva nit de l’art en la qual el municipi reivindica, realça i, sobretot, treu al carrer la seva riquesa artística i patrimonial.

Aquesta nova edició de l’Algaid’Art comptarà amb la participació de prop de 100 artistes del municipi, d’altres pobles de Mallorca i també arribats d’Eivissa i Alacant que mostraran la seva obra a 18 diferents espais públics i privats de la localitat. La plaça, la Casa de la Vila, Rectoria, casals del nucli antic i bars i restaurants acullen les mostres d’arts plàstiques de la nit de l’art. Una de les novetats d’enguany és l’obertura de l’església d’Algaida que comptarà amb una exposició i, a més, podrà ser visitada.

Si en edicions anteriors foren ventalls o paraigües, en aquesta ocasió el fil conductor de l’Algaid’Art són les formigues, unes formigues que han estat pintades pels diferents artistes i que també marcaran l’itinerari de la mostra. En aquest sentit, destacar les col·leccions de formigues pintades per artistes d’Eivissa i d’Alacant.

Els joves d’Algaida participen enguany de forma especialment activa amb un Espai Jove que estarà ubicat a la plaça i que estarà dedicat al foment i promoció de la creativitat artística juvenil d’àmbit local dirigit a tots els músics, actors i actrius el municipi.

Entre les diferents activitats paral·leles, destacar la presentació de l’edició commemorativa de la desena edició de la modalitat d’arts plàstiques dels premis Castellitx, per part de Francesc Ramis i Antoni Torres, que es durà a terme a les 19.30h, a la Casa de la Vila.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència