Connect with us

Comunitat

Una família de Palma queda atrapada a l’interior del seu habitatge per un incendi

Una família de Palma queda atrapada a l'interior del seu habitatge després de declarar-se un incendi

Es tracta d’un home, una dona i dos nins, un de tres anys i un bebè de 20 dies

Una família amb dos nins petits que ha quedat atrapada en el tercer pis d’un edifici a Palma a causa d’un incendi. Alguns memebres de la família afectada ha hagut de ser traslladats a l’Hospital Son Llàtzer per inhalació de fum, segons ha informat el 061.

L’incendi ha començat a les 5.44 hores en el menjador del segon pis del carrer Sergent Cortès Piza Ferriol número 8, en el qual en aquest moment no hi havia ningú, segons han informat el Bombers de Palma.

Fins al lloc s’han desplaçat efectius dels bombers, una ambulància de suport vital avançat i una de suport vital bàsic del 061. La família que ha quedat atrapada ha estat la del pis situat damunt de l’incendi i es tracta d’un home, una dona i dos nins, un de tres anys i un bebè de 20 dies, que han estat traslladats a l’hospital en estats menys greu.

Els bombers han hagut d’evacuar a tots els veïnats de l’edifici i ajudar-los a baixar a causa de la gran quantitat de fum produït per l’incendi. Els veïnats no podrà tornar als seus habitatges fins que els assistents municipals facin una revisió de l’estat de l’edifici, ja que les bigues han quedata afectades per culpa del foc, ja que el segon pis ha quedat totalment calcinat.

Són tendència