Connect with us

Comunitat

El Tren de Sóller no es ven

El Tren de Sóller no es ven

Queda avortat així l’intent d’OPA llançat per la societat Mundra Invest S.L per a fer-se amb el 51,01 per cent de les accions de la companyia ferroviària

El Consell d’Administració del Ferrocarril de Sóller S.A. ha rebutjat expressament, per majoria dels consellers de la companyia, que representen el 57,33 per cent del capital social de l’empresa, l’oferta rebuda per part de Mundra Invest, S.L. per a fer-se amb el 51,01 per cent del total de les accions.

Segons ha informat la companyia, la decisió respon al fet que “Ferrocarril de Sóller S.A., la nostra companyia, que va ser constituïda per gent de Sóller i per a Sóller i l’accionariat de la qual i òrgans directius està compost, en la seva majoria, per descendents dels fundadors i per accionistes amb profundes relacions amb el municipi, i volem que l’empresa mantingui la seva arrel sollerica i la seva profunda vinculació amb Sóller”, assegura l’empresa a través d’una carta enviada a tot l’accionariat.

Cal recordar que el passat 08 d’agost, els accionistes de Ferrocarril de Sóller S.A., van rebre una Oferta Pública de Compra per part de la companyia Mundra Invest, S.L. representada per l’entitat Goros Invest S.L., al preu de 147 euros per acció. La proposta, que finalment ha resultat rebutjada, contemplava com a condició inexcusable, entre altres, “adquirir com a mínim un 51,01 per cent del capital social a més de la pretensió de la modificació dels estatuts socials”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència