Connect with us

Actualitat

Detingut a Porto Cristo, des d’on enviava paquets amb marihuana per correu ordinari

Detingut a Porto Cristo, des d'on enviava paquets amb marihuana per correu ordinari

A l’arrestat també se li va intervenir una pistola llança bengales i diversos cartutxos de munició del calibre 22

Una persona de nacionalitat espanyola que es dedicava a la venda de marihuana per correu a mitjana escala, ha estat detinguda a Porto Cristo després d’intervenir-li 2,5 quilos d’aquesta droga, ha informat aquest dimarts la Policia Nacional.

L’operatiu es va iniciar en la seu d’una empresa de paqueteria del Polígon Són Castelló de Palma, on es va detectar una intensa olor a marihuana procedent d’un paquet que durant el trajecte s’havia deteriorat superficialment, per la qual cosa es va decidir immobilitzar-lo.

Els empleats van avisar de l’incident a la Policia Nacional i en col·laboració la Policia Local de Palma, que van intervenir el paquet amb el que va començar una recerca amb la finalitat de determinar qui era el seu remitent i detenir-ho per presumpte tràfic de drogues.

Després d’una obertura controlada del paquet en seu judicial, es va comprovar que en el seu interior hi havia un quilo de cabdells de marihuana llestos per a la seva venda i consum.

Amb gestions practicades pels investigadors es va identificar al responsable de l’enviament, i es va esbrinar que habitava en una casa de Porto Cristo, que era custodiada per dos cans d’una raça potencialment perillosa.

L’operatiu es va iniciar en la seu d’una empresa de paqueteria del Polígon Són Castelló de Palma, on es va detectar una intensa olor a marihuana procedent d’un paquet que durant el trajecte s’havia deteriorat superficialment

En total s’han intervingut 2,5 quilograms de cabdells de marihuana, un quilo que hi havia en el paquet i un quilo i mig que es va trobar durant el registre en el domicili

A més, es van trobar utensilis per al seu pesatge i dosatge, doblers en efectiu, així com una pistola llança bengales i diversos cartutxos de munició del calibre 22.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència