Connect with us

Vist a les xarxes

‘Final de dobles’ a Manacor

'Final de dobles' a Manacor

Destacada presència política de l’Ajuntament de Manacor aquest diumenge en la final del torneig Rafa Nadal Open

El titular no està inspirat en la final individual que van disputar aquest passat diumenge Emil Ruusuvuori i Matteo Viola en les instal·lacions de l’Acadèmia Rafa Nadal de Manacor, corresponent al torneig que dóna nom el tenista manacorí. Per cert, una final que va comptar amb l’assistència de nombrosos aficionats. Graderies repletes de públic i destacada presència de l’actual govern de l’Ajuntament de Manacor que va decidir estrenar-se per la porta gran. Un fet que no va passar desapercebut entre alguns assistents. Fins a quatre regidors de l’equip de govern van assistir a l’esdeveniment, amb destacada majoria dels representants socialistes: Núria Hinojosa, Maria Antònia Truyols, Artur Aguiló i Mateu Marcé (Més + Esquerra). Tots ells van acompanyar a Andreu Serra, conseller insular de Cultura i Esports del Conseller de Mallorca i a la consellera ecosobiranista de Benestar Social, Fina Santiago, que va assistir en representació del Govern.

Va cridar l’atenció la nodrida representació de l’Ajuntament per diverses raons. Primer acte organitzat pel centre esportiu després de la polèmica suscitada amb l’irònic tuit del batle de Manacor, Miquel Oliver, amb el recompte dels elefants, després que els reis emèrits d’Espanya visitessin el municipi i les instal·lacions. L’última, té a veure amb la proposta de remodelació plantejada pel tenista Rafel Nadal, relatiu al seu nou vaixell i als amarris del port de Porto Cristo. La proposta ha creat divisió entre els socis del Govern i desconeixem si els desacords també s’han estès fins al pacte de Manacor, tot i que el Consistori té poc o res a decidir sobre l’assumpte. Mentre el PSOE sembla disposat a no voler polèmiques amb assumptes relacionats amb el tenista manacorí, Més per Mallorca ha tornat a posar el crit en el cel tal com ja va succeir la passada legislatura amb el canvi de classificació de les actuals instal·lacions de l’Acadèmia de Manacor perquè pogués ser reconegut com a instal·lació turística per la via ràpida. Més per Mallorca ja ha manifestat la seva voluntat d’exigir aquest dimarts al Parlament poder tenir accés a l’últim projecte presentat per l’entorn de Nadal. No s’acaben de fiar de les explicacions que pugui donar en aquest sentit el conseller de Mobilitat i Territori, Marc Pons, per tal de justificar la petició plantejada.

Per cert, i tornant a la final disputada aquest diumenge en les instal·lacions de Manacor, va cridar també l’atenció les comoditats amb què van ser atesos els representants polítics, municipals, autonòmics i insulars. Ens referim als coixins habilitats en les seves localitats. La resta dels assistents van haver de conformar-se amb la graderia de ciment. A uns se’ls degué fer més llarg la final que a uns altres… que per cert va guanyar, Emil Ruusuvuori. També es fa estrany que un finlandès guanyi un torneig de tenis, veritat ?.

'Final de dobles' a Manacor

Va cridar l’atenció les comoditats amb què van ser atesos els representants polítics, municipals, autonòmics i insulars. Ens referim als coixins habilitats en les seves localitats. La resta dels assistents van haver de conformar-se amb la graderia de ciment.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *