Connect with us

Actualitat

Investigades dues persones per fer-se passar per falsos revisors de gas en municipis del Pla i el Migjorn

Investigades dues persones per fer-se passar per falsos revisors de gas en municipis del Pla i el Migjorn

Algaida, Sant Joan, Campos i Ses Salines, són alguns dels indrets afectats

La Guàrdia Civil està investigant a dues persones com a presumptes autores d’almenys 13 delictes d’estafa comesos en domicilis d’Algaida, Sant Joan, Campos i Ses Salines, entre altres municipis de l’interior de Mallorca.

Després de tenir coneixement de nombroses estafes comeses per falsos revisors de gas, agents de la Guàrdia Civil van iniciar una recerca, en la qual es va determinar que una dona des de Granada, a través del telèfon advertia als veïnats que havien de passar una revisió a la instal·lació de gas. Posteriorment es personava en els domicilis un home fent-se passar per tècnic d’una coneguda empresa de subministrament, portant fins i tot una placa falsificada. Inspeccionava la instal·lació de gas on canviava peces innecessàries i cobrava preus abusius. Els delinqüents triaven deliberadament a les seves víctimes, la majoria d’ells persones d’avançada edat que vivien totes soles.

Paral·lelament va ser investigada la dona que realitzava els avisos telefònics en la seva localitat de residència, a Granada, en col·laboració amb agents de la Guàrdia Civil d’aquesta localitat. Als dos presumptes autors, de nacionalitat espanyola, de 38 i 43 anys, van ser imputats per un total de 13 estafes i intrusisme professional.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència