Connect with us

Opinió

Els privilegis de Rafa Nadal

Els privilegis de Rafa Nadal

…pensava que eren coses de l’edat mitjana

De bon principi he de dir que mai m’ha agradat que es disposi de béns i espais públics i aquests es posin a disposició de particulars o empreses privades. I tampoc que aquests espais públics siguin cedits. Crec que sempre hi ha d’haver una igualtat d’oportunitats per part d’aquells particulars que hi vulguin accedir al seu ús o a la seva explotació. Crec que això és de justícia.

Per tant em sembla una injustícia que el club nàutic de Portocolom disposi com a aparcament pels socis i zona de serveis del que abans era el passeig Miquel Massutí, o que controli tots els escars i punts d’amarrament de la badia felanitxera, al cap i a la fi, els clubs nàutics no són altra cosa que unes empreses privades.

Així que també em sembla una injustícia, molt legal, és clar, que a Porto Cristo, es facin reformes només perquè Rafa Nadal hi pugui amarrar el seu vaixell nou. Ja sé que en Nadal, com el rei, és intocable, i amb això que escric no crec fer gaires amics, però em pensava que els privilegis eren cosa de l’edat mitjana, i pel que sé, a l’empresa Nadal ja li varen fer bona mesura quan es van requalificar els terrenys on s’havia d’edificar la seva acadèmia d’alt rendiment per a privilegiats econòmics. Ara es torna a repetir la jugada, concedint determinats privilegis a una persona pel fet de ser qui és.

És clar que els mitòmans em direu que Rafa Nadal s’ho mereix tot, fins i tot em direu que tot el que fa, ho fa pel bé del poble de Mallorca i de Manacor. Que les seves activitats ens omplen a tots de doblers (fins i tot algunes vegades hem de sentir bajanades com aquesta). Per a mi, Rafa és un professional que fa molt bé la seva feina, un dels millors tenistes de la història. Bé, també és veritat que conec molta gent que fa bé la seva feina, n’hi ha per tot arreu, i la major part de les feines són més útils per a la humanitat que pegar cops a una pilota amb una raqueta. Aquesta gent no gaudeix de privilegis especials. I pel que fa a la bola que les activitats empresarials de Rafa Nadal ens porten doblers a tots els mallorquins, he de dir que és mentida, a mi no m’arriba ni un cèntim del turisme ni de les empreses d’en Nadal.

Biel Mestre
Escriptor

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència