Connect with us

Vist a les xarxes

No guanyam per a ensurts ni per a sorpreses: Nova alerta sanitària

No guanyam per a ensurts ni per a sorpreses: Nova alerta sanitària

Per toxina botulínica en unes llaunes de tonyina de la marca DIA

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha activat una alerta alimentària per la presència de toxina botulínica en una conserva de tonyina en oli de gira-sol de la marca DIA.

El brot s’ha detectat perquè quatre persones es van trobar malament després de menjar una ensaladilla russa casolana amb aquesta tonyina.

Tres de les persones que es van posar malaltes ja han estat donades d’alta.

Com a mesura de precaució s’ha retirat el producte dels canals de comercialització i es recomana a les persones que tinguin el producte objecte de l’alerta a casa que no el mengin i que el tornin al punt de compra. El producte origen de l’alerta és una conserva de tonyina en oli de gira-sol format RO 900, de la marca DIA, amb lot 19/154 023 02587 elaborat a Frinsa del Noroeste S.A. i amb data de consum preferent 31/12/2022.

No consta que el producte afectat per l’alerta s’hagi distribuït en els centres d’aquesta cadena d’alimentació establerts a Balears, principalment a Mallorca.

No consta que el producte afectat per l’alerta s’hagi distribuït en els centres d’aquesta cadena d’alimentació establerts a Balears, principalment a Mallorca

Són tendència