Connect with us

Actualitat

El nou vaixell de Rafel Nadal provoca una tempesta política en el Govern

El nou vaixell de Rafel Nadal provoca una tempesta política en el Govern

Més per Mallorca exigirà a l’Executiu tenir accés al projecte presentat pel tenista que preveu la remodelació d’amarris en el port de Porto Cristo

L’empresa pública del Govern, Ports dels Illes Balears, ha autoritzat al Club Nàutic de Porto Cristo remodelar els amarris del port perquè el tenista Rafel Nadal pugui amarrar el seu nou catamarà de 24 metres d’eslora i 12 de màniga, segons informava dimecres passat Diario de Mallorca.

La remodelació, que ja ha estat autoritzada per a donar espai al nou iot de luxe de Nadal, suposa reduir sis amarris de 10 a 8 metres de llarg i de 3,8 a 3,5 metres d’ample. Aquests canvis els permetrà habilitar un amarri de grans dimensions que no tingui dificultats per a atracar el nou catamarà adquirit. La remodelació plantejada també obligarà a haver de modificar els trens de fondeig, que són els punts fixos en el fons del port on s’amarren la resta d’embarcacions.

Després d’haver-se fet publica la notícia, el Govern, ja s’ha afanyat a manifestar que desconeixien que el projecte de remodelació presentat “tingués res a veure amb el tenista, ja que la petició va ser presentada com a remodelació d’amarris i trens de fondeig del pantalán número vuit”. El director general de Transport Marítim, Xavier Ramis, ha reconegut també a Diario de Mallorca que “aquest tipus d’autoritzacions no són gens habituals” i ha recordat que una altra persona de rellevància “va sol·licitar una remodelació similar i, en conèixer el cost del lloguer de l’amarri, va desistir”.

En el Govern neguen que hagi existit tracte de favor amb l’esportista. La notícia no ha estat ben rebuda entre algunes formacions que integren el pacte de Govern. Més per Mallorca té intenció de plantejar aquest pròxim dimarts al Parlament conèixer el projecte de primera mà.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *