Connect with us

Comunitat

Ja són 78 el nombre de persones afectades per una intoxicació a Palma

Ja són 78 el nombre de persones afectades per una intoxicació a Palma

Fins al moment s’han detectat 13 casos de salmonel·la

El Servei d’Epidemiologia de la Direcció General de Salut Pública ha confirmat fins al moment 78 casos de persones afectades pel brot alimentari que, suposadament, es va originar en un restaurant de Palma. Tretze d’elles han donat positiu en salmonel·la. Els inspectors del Servei de Seguretat Alimentària varen tancar l’establiment de manera cautelar diumenge passat.

Així doncs, aquestes 78 persones es varen intoxicar abans de diumenge, quan el restaurant ja no va obrir les portes. La notificació dels casos s’ha anat produint paulatinament a mesura que desenvolupaven símptomes i acudien al serveis sanitaris. La notificació dels casos s’està alentint per primera vegada des de la detecció del brot.

El restaurant es va tancar diumenge passat (ja no va obrir les portes) després que el dissabte 10 clients fossin atesos a diversos centres hospitalaris.

D’acord amb les darreres dades del Servei d’Epidemiologia, 38 són dones i 40 homes. Hi ha 7 menors de 14 anys; 23 afectats que tenen entre 15 i 20 anys; 39 intoxicats oscil·len entre els 21 i els 40 anys, i 9 tenen més de 41 anys.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com