Connect with us

Comunitat

Troben a un nin d’11 anys penjat a ca seva a Eivissa

Troben a un nin d'11 anys penjat a ca seva a Eivissa

El menor va ser trobat en un dels dormitoris de l’habitatge per la parella sentimental de la mare

La Guàrdia Civil investiga la defunció d’un nin d’11 anys que va ser trobat penjat anit amb un cinturó a ca seva, en el barri de ses Païsses, en la localitat eivissenca de Sant Antoni.

El menor va ser trobat sobre les 22.00 hores del dimecres en un dels dormitoris de la casa per la parella sentimental de la mare. L’home va avisar ràpidament a la dona, que estava treballant, segons han indicat fonts pròximes a la recerca.

Segons les fonts consultades, el  menor es trobava amb els seus germans bessons, de 7 anys, quan s’en va anar a l’habitació. Els tres fills són fruit d’una primera relació de la mare.

La Guàrdia Civil investiga aquest tràgic succés i l’entorn del menor per a esclarir què ha succeït i manté obertes totes les hipòtesis, fins i tot la possibilitat de què es tracti d’una mort accidental.

La mare, que està rebent tractament psicològic pel succés, ha explicat que el nin havia sofert un episodi d’assetjament escolar fa uns tres anys en un col·legi d’Eivissa, però es va canviar d’escola i no mantenia cap contacte amb els seus excompanys, segons les fonts. Tampoc tenia cap problema en el col·legi en el qual està matriculat en l’actualitat, ni amb els companys de l’equip de futbol on jugava, han afegit les fonts.

La Guàrdia Civil investiga aquest tràgic succés i l’entorn del menor per a esclarir què ha succeït i manté obertes totes les hipòtesis, fins i tot la possibilitat de què es tracti d’una mort accidental

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com