Connect with us

Vist a les xarxes

Detingut un treballador d’un hotel de l’interior de Mallorca per tres robatoris en clubs de golf

Detingut un treballador d'un hotel de l'interior de Mallorca per tres robatoris en clubs de golf

L’autor era investigat des de feia dies i l’endemà del darrer fet delictiu va ser detingut

Un home de 27 anys ha estat detingut a Palma com a presumpte autor de tres robatoris amb força comesos en instal·lacions de clubs de golf de Mallorca, segons ha informat aquest dijous la Policia Nacional.

El primer robatori es va produir a finals del gener passat en les oficines d’un camp de golf a les quals van fracturar una de les portes d’accés i van sostreure la caixa forta on hi havia doblers en efectiu.

Més tard, a principis d’agost, es va produir un altre robatori en aquestes mateixes instal·lacions emprant el mateix mètode, en aquesta ocasió es van dirigir al restaurant i a la botiga. El Grup de Robatoris va obtenir indicis que apuntaven cap a que l’autor coneixia de primera mà les instal·lacions i llocs no visibles al públic on es guardava els doblers.

Quan els agents tractaven de localitzar a un extrabajador del club sobre el qual requeien les sospites, es va produir el 26 d’agost un tercer robatori en instal·lacions d’un altre camp de golf, amb idèntica forma d’actuar. L’endemà d’aquest robatori, els agents del Grup de Robatoris van detenir al presumpte autor en esbrinar que treballava en un hotel de l’interior de Mallorca.

Són tendència