Connect with us

Comunitat

Detenen a un home per realitzar tocaments a una menor en el menjador d’un hotel a Palma

L’arrestat és conegut per colar-se en els menjadors o restaurants dels establiments turístics i anar-se’n sense pagar

Un home de 27 anys i d’origen polonès ha estat detingut com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual a una menor. Els fets es van produir en el menjador d’un hotel de la Platja de Palma, devers les 19.15 hores del passat 26 d’agost, quan la menor es va dirigir a agafar menjar del bufet mentre la seva padrina l’esperava en la taula on estaven sopant, moment en el qual un home se li va acostar per darrere i va cometre els abusos sexuals.

La menor sorpresa es va girar i l’home el va tornar a intentar al mateix temps que reia, mirant-li de dalt a baix i fent-li gestos perquè li acompanyés. La menor es va posar a plorar i va marxar a la taula cercant l’empara de la seva padrina. Diversos testimonis en veure el succeït van intervenir i li van dir a l’home que deixés de realitzar tocaments, sol·licitant la presència del vigilant i d’una patrulla policial, que una vegada en el lloc va procedir a la detenció del presumpte autor.

El detingut no és client de l’hotel sent conegut per colar-se en els menjadors o restaurants dels hotels i anar-se’n sense pagar.

Són tendència