Connect with us

Comunitat

L’angoixant testimoni de la supervivent de Cala d’Or: “Malgrat demanar auxili, ningú em va ajudar”

Una dona torna a néixer a Cala d'Or: Més de 85.000 persones han vist el vídeo publicat per defrancdigital.com

Tamara Jiménez, va sobreviure gràcies a la seva ràpida reacció, i en declaracions a Antena 3 ha comptat com va viure el terrible moment

S’anomena Tamara Jiménez i va veure perillar la seva vida aquest dimarts a Cala d’Or després de quedar-se atrapada amb el seu cotxe en una tremenda riuada que va cobrir el pont de Cala Gran, d’aquest nucli costaner. El seu cotxe va quedar totalment cobert per l’aigua i no va tenir més remei que sortir nadant.

En declaracions al programa ‘Espejo Público‘ d’Antena 3 ha explicat com va viure l’angoixant moment.

“Donc gràcies a Déu perquè no estigués el meu fill amb jo”, ha explicat la dona, que va estar a punt de ser arrossegada per la torrentada.

Ningú va advertir a Tamara que aquest punt de la carretera era perillós, va ser poc després quan es va veure arrossegada per el corrent d’aigua. Considera que si no hagués aconseguit reaccionar ràpidament, segurament la situació hauria pogut acabant tenint greus conseqüències. Explica que va veure a gent en aquell moment que podia haver-la ajudat i que, malgrat demanar auxili, ningú ho va fer.

Una vegada va aconseguir sortir d’aquest angoixant moment, explica que va anar directament a l’hospital. Sense paraules per a poder explicar la situació que acabava de viure.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència